Buradasınız
Anasayfa > Haberler > Köprülü Derneği Anadolu Şubesi Kongre Yaptı

Köprülü Derneği Anadolu Şubesi Kongre Yaptı

Köprülü Derneği Anadolu Şubesi Kongre Yaptı

Merkezi İstanbul Maltepe’de bulununan Ardahan İli Göle İlçesi Köprülü Beldesi Derneği Anadolu yakası Şubesi 8. Olağan kongresini yeni Dernek merkezinde gerçekleştirdi.
Maltepe Fındıklı mahallesi’nde bulunan Köprülü Derneği Anadolu Şubesi 12 Ocak 2020 Pazar günü 8. Olağan Kongresi Divan Başkanı Şakir Özyıldırım ve Divan üyeleri Mustafa Sarıkaya, Orhan Kurşun, Canip Akkoç tarafından gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Levent Kurşun Köprülü Derneği Anadolu yakası Şube Başkanı seçildi.

Yeni Başkan Levent Kurşun yaptığı açıklamada ” Dernek borcu olarak devraldığımız 21.800 TL bu ay sonunda kapatmayı taahhatüt ediyoruz. Yönetim olarak önceliğimiz 57 olan üye sayısını daha fazla artırmak ve Dernekte Bayanlara yer vermek için bir çalışma yapmak olacaktır. Ayrıca Dernek merkezimizde öğrencilerimize eğitim vermek ve Köprülü Beldesi’nde bulunan 3 Çeşmemimizi onarıp yenilemek olacaktır” dedi.

YENİ DERNEK YÖNETİMİ

Başkan Levent Kurşun, Yönetim Kurulu: Gürbüz Aras, Erkan Özuğurlu, Metin Kavak, Erdal Çakmakçı, Atanur Avşarlı, İlker Deriğrmenci, Volkan Özakdağ, Ersoy Irmak, Taner Karakoyun, Emrah Gökbulut, Gürhan Özyıldırım, Kayhan Karakuş, Onur Sarıkaya, Doğukan Akkoç, Asım Çakmakçı, Barış Polat, Erdinç Özçelik
Haber-Resim Erkan SARIKAYA

Erkan Özçelik
Site hakkında yada düğün nişan gibi etkinlikleriniz için beni arayabilirsiniz. http://facebook.com/erkangole
https://www.koprulurehberi.com

Bir yanıt yazın

Top