Buradasınız
Anasayfa > Haberler > DURANÇAM DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLEDİ

DURANÇAM DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLEDİ

DURANÇAM DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLEDİ
Merkezi İstanbul Esenyurt’da bulunan
Ardahan İli Göle İlçesi Durançam Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 24 Şubat Pazar akşamı düzenlediği dayanışma gecesine Hemşehrileri ve Siyasiler yoğun ilgi gösterdi.
Sunuculuğunu Erkan ÖZÇELİK’in yaptığı gecede Dernek Yönetimi Başkan Turgay SÖĞÜT, Yener Tahtacı, Savaş Morkoç, Davut Çarkçı, Tuncay Tekeli ve Özgür Kara davetlileri kapıda karşıladı. Açılış konuşmasından sonra Dernek Yönetimi tanıtıldı. Başkan Turgay Söğüt yaptığı selamlama konuşmasında katılımcılara teşekkür etti ve altı yıldır kurup bu güne getirdiği derneği önümüzdeki günlerde kongreye götürüp yeni simalara devir edeceğini belirtti.
Geceye Esenyurt CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, GÖLE_FED Başkanı Ertekin Baysan, Göle Kadın Meclisi Başkanı Turkan Deli, Göle Dernek Başkanı Bülent Sarıtaç, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Tugay Çoban, Gazanfer Karakaş, Meclis Üyesi Akan Deli, Köprülü CHP Belediye Başkan Adayı Engin Sarıkaya, AKP Esenyurt Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi adayı Duygu Koç, AKP Esenyurt Meclis Üyesi Adayları Tülay Üstündağ, Gülsüm Gümüş, Aytaç Özer Köprülü Dernek başkanı Cihanşah Polat, Anadolu Şüba Başkanı Bülent Kavak, Günorta Dernek Başkanı Yücel Kılıç, Gazeteci Mustafa Küpeli , STK Temsilciler ve çok sayıda hemşehrileri katıldı. Durançam Derneği Gecenin anısına Kemal Deniz Bozkurt’a Erkan Özçelik’e ve Turgay Söğüt’e birer plaket verdiler… Geceye Yöremizin Güçlü sesi Mahir Yılmaz türküleri ile coşturdu. Bol halaydan sonra Köprülü Anadolu Şübe tarafında getirilen sanatçı Ahmet Han geceyi sonşlandırdı..

Haber: Erkan ÖZÇELİK
Resimler İçin TIKLA…

Erkan Özçelik
Site hakkında yada düğün nişan gibi etkinlikleriniz için beni arayabilirsiniz. http://facebook.com/erkangole
https://www.koprulurehberi.com

Bir yanıt yazın

Top