Buradasınız
Anasayfa > Haberler > Göle Kadın Meclisi’nden Burs Seferberliği

Göle Kadın Meclisi’nden Burs Seferberliği

İstanbul Göle Kadın Meclisi 45 öğrenciye burs temin ederek 2018/19 eğitim öğretim yılının burslarını öğrencilere ulaştırdı.

İstanbul Göle Kadın Meclisi’nden yapılan açıklamada, “İstanbul Göle Kadın Meclisi olarak doğduğumuz coğrafyada öğrenci, veli ve anne olmanın zor ve çetin olduğunun bilinciyle çıktığımız bu yolculukta bizi yalnız bırakmayan, desteğini bizden esirgemeyen eğitim gönüllüleriyle birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yaşadığımız çağda iletişimin kolaylaştığı en uç kesimlere ulaşma kolaylığının olduğu coğrafyamızda okumayan çocuk kalmasın bilinciyle özellikle maddi koşulları uygun olmayan çocuklarımıza daha iyi koşullarda eğitim almaları için ne yapabiliriz?

Okumayan, okutulmayan kız çocuklarına sahip çıkmalıyız. Eğitim hiç kimsenin tekelinde değildir, herkesin, herkesimin doğuştan sosyal hakkıdır. Bu bağlamda 2017/18 eğitim öğretim yılında başlattığımız 1 kız öğrenciyi de sen okutur, kampanyasında 45 öğrenciye burs temin etmiştik.

2018 yılında ülkemizde yaşanan ekonomik krize rağmen gerek Göleli eğitim gönüllülerin katkısı, gerekse göle kadın meclisimizin yoğun emek ve çabalarıyla 2018/19 eğitim öğretim yılının burslarının devamını sağlamayı başarabildik. İnanmak başarmanın yarısıdır.

Felsefesiyle 2018/19 eğitim öğretim yılının 1. dönem bursları hedeflenen süre içerisinde öğrencilerimize ulaştırdık. Bu bağlamda yapacağımız bütün faaliyetlerde Ardahanlılar olarak birlikte el ele hareket edeceğimize inanıyoruz.

Gerek ülkemizin, gerekse bölgemizin sorunlarını tespit ve çözümünde üzerimize düşeni yerine getireceğimize inanıyor desteklerinizi bekliyoruz. İstanbul göle kadın meclisi’ ne bir telefon kadar yakın olan Göleli eğitim gönüllülerine ve yol arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Dünyayı güzelleştirecek olan eğitim en büyük emektir’’ ifadelerine yer verildi.

Erkan Özçelik
Site hakkında yada düğün nişan gibi etkinlikleriniz için beni arayabilirsiniz. http://facebook.com/erkangole
https://www.koprulurehberi.com

2 thoughts on “Göle Kadın Meclisi’nden Burs Seferberliği

  1. 6 yıllık tecrübemizle siz değerli öğrencilerimize klasik yurt anlayışından farklı ,eviniz kadar rahat kaliteli hizmet sunuyoruz.
    Bartın merkezde yeni açtığımız şubemiz ile öğrencilerimize şehiriçinde konaklama farkındalığını yaşatıyoruz. Binamız konum olarak iki işlek cadde üzerinde olup servis duraklarının yanıdadır. Bütün iç dizaynı yenilenen yurdumuz ile siz değerli öğrencilerimizin hizmetindeyiz.

  2. Firmamız uzun yıllardan beri istanbul anadolu yakasında özelikle yerinde halı yıka,fabrikamızda halı yıkama hizmetini vermektedir.Halı yıkama fabrikamızda en son teknolojik yeniliklere sahip son model halı yıkama makinaları ile halı yıkama hizmeti vermekteyiz.

Bir yanıt yazın

Top