Buradasınız
Anasayfa > Haberler > Turnuva Start Alıyor

Turnuva Start Alıyor

Köprülü Derneği, Anadolu Şübesi ve Organizasyon Komitesi Tarafında bu yıl 6.sı yapılacak olan ve Koordinatörlüğünü başarılı organizasyonlarda imzası olan Serkan Karakılıç ve ekibi ile üstlendiği Turnuva 23 Eylül 2018’de Gözde Halı Sahada Start Alıyor. Bugün Saat 19:00 da Köprülü Derneğinde Takım Sorumluları, Kaptanları ve Oarganizasyon Kömitesinin yapacağı Toplantı’da Kura çekimi gerçekleceği duyuruldu. Bu Organizasyonda Emekleri geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Başarılı kazasız ve belasız sakatsız bir turnuva dileğimizdir.
Bilindiği üzere Turnuvayı Daha önce Köprülüde Futbola emek verip Aramızda olmayıp kaybettiğimiz değerli Abilerimizin anısına yad ediliyordu. Birkez daha hepsine rahmet diliyor kendilerini saygı ile yad ediyoruz.
Lakin bazı değerlerimiz vardırki aramızda ayrılmadan değerlerini bilemeyiz. İllaki ebediyete intikal etmeden bazı değerleri hatırlayıp yad etmekte yarar olur.
Köprülü Beldesinde Futbola Gönül verip (Ben hariç) yıllarca emek veren halen aramızda olan o kadar çok abilerimiz var ki hepsini saygı ile selamlıyorum.
Tertip Komitesine şahsi önerim Bu yıl 6.Sı yapılacak olan Turnuvanın, yıllardır Köprülü Futboluna emek veren hiçbir turnuvayı gençleri yalnız bırakmayan ve şu anda tedavisi sebebi ile değil turnuvaya katılmayı ziyaretçi yasağı olan değerli abimiz Reşat Çakmakci anısına (yada onursal başkanı olarak) ve genç yaşta bu yıl kaybettiğimiz Galatasaray’ın Türübünlerinin vazgeçilmez nazlı çocuğu Tüncay SÜT anısına yapılması şahsi önerimdir. heryıl benzar şekilde isimler değiştirilip tüm değerlerimiz yad edilir.
Tüm kaybettiğimiz değerlerimize bir kez rahmet diler. Tadavisi devam eden Raşat ÇAKMAKÇI ve tüm hastalarımızada acil şifalar dilerim…
Erkan Özçelik

Erkan Özçelik
Site hakkında yada düğün nişan gibi etkinlikleriniz için beni arayabilirsiniz. http://facebook.com/erkangole
https://www.koprulurehberi.com

Bir yanıt yazın

Top