Buradasınız
Anasayfa > Haberler > Köprülü Belediyesi Yine Kıl Payı!!

Köprülü Belediyesi Yine Kıl Payı!!

Son Dakika 8 Mayıs 2014’de Danıştay 8.Dairede alınan bir karar takipsizlik nedeni ile iki ay geçmesine rağmen imzalanmayıp erzurum bölge idare mahkemesi ulaşamadığı bu gecikmeden dolayı fısıltı gazetesinin yaygarası mahallelerin tekrardan köy statüsüne dönüşeceği haberleri Köprülüleri oldukça endişelendirmişti. Bugün karar imzalandığını , yaklaşık iki ay içerisinde Köprülü Beldesi Belediye seçimlerin yapılabileceği öğrenildi.

Bugün konu ile görüştüğüm Ardahan Eski Milletvekili Saffet KAYA dava sürecini takip eden Avukatların ilgisizliğinden dolayı imzalanmayan kararı bizzat kendisi takip edip, kararı imzalattırıp yetkili mercilere ulaştırıldığını belirtti.

Siz okuyucularımızda taktir edersiniz ki bu konunun detayları hakkında biz haber yapana kadar Başta Belediyenin SON BAŞKANI dahil ne bir avukat nede bir yetkili bir açıklama yapma tenezzülünde bulunmamışlardır. Halk konulardan habersiz kaldıkça devreye fısıltı gazetelerinin günlük baskıları çıkıyor.

Özetle Köprülü Belediyesine ait 8.Dairede alınan karar imzalanıp yetkili mercilere yani erzurum bölge idare mahkemesine gidecek bölge idare mahkemesi bu kararı yüksek seçim kuruluna bildirir yüksek seçim kurulu ise seçim takvimini belirler Mahalle olan Köylerin şimdilik tekrar ayrılma gibi bir duyum söz konusu değildir. Köprülülere Hayırlı uğurlu olsun

Erkan ÖZÇELİK

Erkan Özçelik
Site hakkında yada düğün nişan gibi etkinlikleriniz için beni arayabilirsiniz. http://facebook.com/erkangole
https://www.koprulurehberi.com

Bir yanıt yazın

Top